Nationale Notaris Roosendaal

Nationale Notaris Roosendaal

Marc J.G. Geleijns is onze Nationale Notaris in Roosendaal

Mr drs M.J.G. (Marc) Geleijns werd in 2001 benoemd tot notaris in Roosendaal. Marc heeft als Nationale Notaris een vrij internationale praktijk zowel voor ondernemers als voor particulieren. Hij spreekt uitstekend Engels en Frans en hij vertegenwoordigt namens de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie het Nederlandse notariaat bij een aantal internationale notariële organisaties. Tegelijkertijd is hij in Roosendaal sociaal actief, onder meer als partner van het Starterscentrum voor ondernemers, en betrokken bij diverse locale sportverenigingen en culturele instellingen. Marc vindt het belangrijk dat goede notariële dienstverlening voor iedereen toegankelijk en betaalbaar blijft.

Het team van Nationale Notaris Roosendaal:

Kandidaat-notaris Mr Ger Lugtenburg werkt sinds 2021 op het kantoor. Hij heeft zich altijd bezig gehouden met alle rechtsgebieden maar is thans primair gericht op passeren en familierecht.

Notarisklerk Frank Ouwerkerk verzorgt de onroerend goed praktijk, zowel de nieuwbouw als de bestaande bouw. Hij koppelt zijn jarenlange ervaring in het notariaat aan de kracht om een levering van onroerend goed of hypotheek op een vriendelijke manier perfect in orde te maken.

Evelyn Malakusea is al 21 jaar de rechterhand van de notaris. Zij is een all-round notarisklerk en met name actief voor de ondernemers die cliënten zijn van het kantoor. Daarnaast verzorgt zij de royementen en doet zij het betalingsverkeer.

Yvonne Stikkel-van Opdorp werkt sinds 2012 op het kantoor en is ook een all-round notarisklerk. Zij is met name actief voor de verdelingen in de onroerend goed praktijk en het opmaken van testamenten en levenstestamenten in de familiepraktijk.

Kelly de Nijs werkt op de receptie en ontvangt cliënten en staat cliënten telefonisch te woord.

Annemiek Loos werkt samen met Ger Lugtenburg voor met name het opmaken van verklaringen van erfrecht in de familiepraktijk.

 

Adres en contactgegevens

Nationale Notaris Roosendaal
Molenstraat 7
4701 JK Roosendaal

info@nationalenotaris.nl
030-24 25 672

Offerte aanvragen

 

Openingstijden

Maandag  –
Dinsdag  –
Woensdag  –
Donderdag  –
Vrijdag  –
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Nationale Notaris Roosendaal
Molenstraat 7
4701 JK Roosendaal
Nederland
filed under: