Nationale Notaris Roosendaal

Marc J.G. Geleijns is onze Nationale Notaris in Roosendaal

Mr drs M.J.G. (Marc) Geleijns werd in 2001 benoemd tot notaris in Roosendaal. Marc heeft als Nationale Notaris een vrij internationale praktijk zowel voor ondernemers als voor particulieren. Hij spreekt uitstekend Engels en Frans en hij vertegenwoordigt namens de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie het Nederlandse notariaat bij een aantal internationale notariële organisaties. Tegelijkertijd is hij in Roosendaal sociaal actief, onder meer als partner van het Starterscentrum voor ondernemers, en betrokken bij diverse locale sportverenigingen en culturele instellingen. Marc vindt het belangrijk dat goede notariële dienstverlening voor iedereen toegankelijk en betaalbaar blijft.

Het team van Nationale Notaris Roosendaal:

Kandidaat-notaris Mr Kathleen Choo werkt sinds 2006 in het notariaat en voelt zich als een vis in het water in de algemene praktijk. Zij heeft daarbij een voorkeur voor familierechtkwesties zoals het opstellen van een mooi (levens)testament of de afhandeling van een nalatenschap. Kathleen leert in haar vrije tijd de Chinese taal.

Notarisklerk Ben de Vugt verzorgt de onroerend goed praktijk, zowel de nieuwbouw als de bestaande bouw. Hij koppelt zijn jarenlange ervaring in het notariaat aan de kracht om een levering van onroerend goed of hypotheek op een vriendelijke manier perfect in orde te maken.

Evelyn Malakusea is al 15 jaar de rechterhand van de notaris. Zij is een all-round notarisklerk en met name actief voor de ondernemers die cliënten zijn van het kantoor. Professioneel en toegewijd.

Yvonne Stikkel-van Opdorp Ook zij heeft haar notarisklerkdiploma op zak. Als degene die de cliënten vriendelijk ontvangt of telefonisch te woord staat kom je haar bij bezoek aan kantoor vast  tegen.

Sjef Harijgens is de “financiële man” van het kantoor. Hij controleert alle betalingen en doet de boekhouding en zorgt ervoor dat een en ander keurig op orde is.

Terug naar vestigingen

Nationale Notaris Roosendaal

Bezoek en contact

Bezoekadres:
Molenstraat 7
4701 JK  Roosendaal

Postadres:
Postbus 3300
4700 GH Roosendaal

T. 030 – 242 56 72
F. 030 – 241 16 49
E. info@nationalenotaris.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
filed under: