LET OP. Dit artikel is ouder dan 1 jaar.

Onze partners

Onze partners

Onze partners

Nationale Notaris werkt samen met gerenommeerde partners. Ook partner worden? neem contact met ons op.

Financiële dienstverlening met zekerheid

Wij zijn B&R Advies BV. Wij zijn een full service financieel dienstverlener. Wij werken voor particulieren en ondernemers.

www.bradvies.nl

Omdat vergelijk loont

Online vergelijken van alle diensten voor jouw (nieuwe) woning.

www.bijn.nl

De zekerheid van betaling

Cardec beoogt de betalingsmoraal van de debiteur te verhogen. De notaris toetst of zijn (nieuwe) cliënt eerdere notarisdeclaraties onbetaald heeft gelaten, waardoor er de mogelijkheid is te bepalen of de cliënt aanvaard wordt en zo ja op welke condities.

www.cardec.nl

Zorgeloze erfplanning en afwikkeling

Gisteren beleefd, vandaag geregeld, morgen verzorgd.

www.cretio.nl

De Gratis Makelaar – Professionele verkoopdienst zonder kosten

De Gratis Makelaar is de makelaar van Nu. We maken gebruik van de modernste technologie om het verkoopproces zo efficiënt en duidelijk mogelijk te laten verlopen. Persoonlijke begeleiding speelt hierin een belangrijke rol. Zo krijg je een vaste contactpersoon die jou volledig begeleidt en adviseert.

www.degratismakelaar.nl

Eigen Huis Hypotheekadvies

De hypotheekadviseurs van Vereniging Eigen Huis zijn er voor iedereen met een woningwens, ook voor mensen die moeilijker een hypotheek kunnen krijgen. De adviseurs zijn onafhankelijk, kijken kritisch naar het aanbod en handelen in jouw belang. Samen met jou bepalen zij welke hypotheek het beste bij je past, nu en in de toekomst.

www.eigenhuis.nl

De Financiële makelaar van Nederland

De Financiële Makelaar is een inkooporganisatie voor hypotheken en kredieten ten behoeve van het onafhankelijk intermediair.

www.definancielemakelaar.nl

Blijvend besparen op je geldzaken

Finzie is een franchiseformule waar consumenten tegen een zeer scherp tarief kunnen profiteren van full service (hypotheek)advies. Dat advies is het begin van een brede en langdurige adviesrelatie. Maandelijks ontvangen klanten op innovatieve en pro-actieve wijze advies over mogelijke kostenbesparingen, worden geattendeerd op aandachtspunten of benaderd over te nemen financiële beslissingen ten gevolge van een wijziging in de persoonlijke situatie. Met als doel dat zij zich geen zorgen hoeven te maken over hun geldzaken en hun financiële huishouding blijvend wordt geoptimaliseerd.

www.finzie.nl

De full service formule die bij jou past?

HUISMERK is de full service formule voor onafhankelijk financieel adviseurs. Zij bieden je in de eerste plaats toegang tot een groot assortiment hypotheken, verzekeringen, consumptieve kredieten en bankgaranties. Bovendien mag je persoonlijke service en een voordelig tarief verwachten. Daardoor kun jij je richten op het financieel advies dat het beste past bij de leefsituatie en woonwensen van je klanten.

hetnieuweadviseren.nl/

Onafhankelijk advies in een persoonlijk gesprek

Buro Philip van den Hurk luistert naar jouw wensen en adviseert jou op topniveau.

www.burophilipvandenhurk.nl

Bespaar duizenden euro’s op je hypotheek

Banken adviseren slechts hun eigen hypotheken. De Hypotheker kan honderden verschillende hypotheken adviseren. Hierdoor ben je in veel situaties voordeliger uit bij een hypotheekadviseur. Sinds 2014 biedt de Hypotheker in samenwerking met Nationale Notaris de ‘Jazeker Notaris Service’.

www.hypotheker.nl

Besparen op jouw hypotheek?

Frits wil eerlijkheid en transparantie op de hypotheekmarkt. Frits biedt persoonlijk inzicht en zoekt uit of je kan besparen op je hypotheek. Alles gaat online en telefonisch wanneer het jou uitkomt. Frits helpt om alles in orde te maken maar de keus ligt altijd bij jou.

www.ikbenfrits.nl

NBG Wij maken het rond

NBG is de meest beoordeelde hypotheekadviseur online, met een hoge klantwaardering. Bij NBG bepaal je hoeveel adviseur je nodig hebt: zelf online afsluiten, telefonisch advies of een adviseur aan huis. Door onze deskundigheid en onafhankelijke positie bieden wij je altijd de beste oplossing. Wij maken het rond.

www.nbg.nl

Toegankelijke juridisch bijstand in Brabant en Limburg

ONS Advocaten levert betaalbare en toegankelijke juridische bijstand aan particulieren, woningcorporaties, werkgevers en MKB. Praktisch, zonder ingewikkeld taalgebruik en recht door zee. ONS houdt de kosten en tarieven laag. Onze advocaten komen graag bij u thuis voor een intakegesprek.

www.onsadvocaten.com

Beheer nationale en internationale financiële organisaties

Als grootste onafhankelijke third party servicer van Nederland begeleidt Quion met trots het bijzonder beheer van nationale en internationale financiële organisaties met uiteenlopende signatuur. Met een hoge RSS 2NL Fitch Rating voor special servicing en een ISAE 3402 type 2- verklaring garandeert Quion dat hun activiteiten voldoen aan de hoogste marktstandaarden.

www.quion.com

Specialist in Duitse hypotheken

Smartfee.nl is een marktplaats voor consumenten met informatie over alles wat met hypotheken en financiële producten heeft te maken. Je kunt er vrijblijvend berekeningen maken. Via Smartfee.nl kun je ook een Duitse Volksbank hypotheek afsluiten met de goedkoopste hypotheekrente van Nederland. Speciaal bedacht voor de Nederlandse consument in samenwerking met de Volksbank Emmerich Rees en de VR-Bank Westmünsterland.

www.smartfee.nl

Scheidingsexpert Nederland

Ben je samenwonend, geregistreerd partners of gehuwd en gaan jij en jouw partner uit elkaar? Jouw scheidingsexpert biedt volledige, onafhankelijke en deskundige begeleiding bij de gehele afhandeling van de financiële, fiscale, juridische én emotionele aspecten van jouw (echt)scheiding. Of je nu in loondienst bent of ondernemer, kinderen hebt of niet, door middel van mediation maak je goede afspraken met elkaar over zowel de scheiding als de periode erna.

www.scheidingsexpert.nl

Hypotheekadvies exclusief voor starters

De financiële wereld heeft bewezen het niet altijd makkelijker te maken voor klanten. Je komt in een jungle van ingewikkelde constructies, lastige termen en onbegrijpelijke adviezen terecht. Dat geldt ook voor goed hypotheekadvies. SpaaQ houdt het graag simpel. We leggen het uit in een taal die jij begrijpt en kunt onthouden.

www.spaaq.nl

Hét collectief voor de transportsector

Transport Collectief Nederland is hét inkoopcollectief voor de transport- en logistieke sector alsmede hieraan gerelateerde bedrijven.

transport-collectief.nl

VCN United Capital: dé succesformule

VCN United Capital biedt jou flexibiliteit en maatwerk bij het afsluiten van jouw hypotheek.

www.vcn.nl

Verkooploep

Verkooploep is een platform met toegevoegde waarde voor de afdeling Bijzonder Beheer en de makelaar Bijzonder Beheer. Verkooploep beheerst en controleert het volledige verkoopproces van een woning. Het ondersteunt het verkoopproces voor zowel de medewerker Bijzonder Beheer als de verkopend makelaar en zorgt voor directe communicatie onderling.

www.verkooploep.nl

Makelaarsland

    • Bij het (ver)kopen van een huis kun je meer zelf doen dan je denkt. Rondleiden, bieden, onderhandelen… Met een beetje hulp kom je al snel een heel eind. En wat je zelf doet, hoef je ook niet te betalen. Maar laat je het liever allemaal aan de specialist over? Dat kan ook. Hoe dan ook, we maken het kopen of verkopen van je huis altijd lekker makkelijk en betaalbaar. Ongeacht de waarde van de woning. We gaan samen voor het beste resultaat: een dik tevreden jij!

www.makelaarsland.nl

Simpel zelf je hypotheek regelen

Ga je een woning kopen, of wil je je maandlasten verlagen door je hypotheek over te sluiten? Je hypotheek regel je online bij Lloyds Bank. Snel en eenvoudig.

www.lloydsbank.nl

Moneywise

Bij Moneywise regel je je hypotheek online. Op de manier zoals jij het wilt. Met of zonder advies. En wanneer het jou uitkomt. Op afstand maar altijd heel persoonlijk. Bij Moneywise weet je precies waar je aan toe bent. Je betaalt 1 vast bedrag en daar regelen we de complete hypotheek voor. Dus geen verrassingen achteraf.

www.moneywise.nl

Linckr

    • Linckr is jouw eigen persoonlijke omgeving waarin jij op een hele makkelijke manier je eigen gegevens kan ophalen bij bijvoorbeeld allerlei overheidsinstanties (Mijnoverheid.nl, Belastingdienst, etc uiteraard wel via DigID) en dienstverleners waar je mee samenwerkt.Omdat deze gegevens van jouzelf zijn, kan je die opslaan in jouw eigen persoonlijke, zeer zwaar beveiligde, digitale kluis. Daarnaast ben je in de app tegen een heel hoog niveau geïdentificeerd, zodat je altijd met zekerheid kan bewijzen dat je bent wie je zegt dat je bent. En op het moment dat een dienstverlener dan allerlei gegevens van jou wil weten kan hij die via Linckr opvragen bij jou, waarbij jij vervolgens daartoe toestemming kan geven en met één druk op de knop de gegevens kan delen.
    • Super makkelijk!

www.linckr.com

House.nl

    • House.nl is de nieuwe generatie makelaars. Wij maken het (ver)kopen van een huis transparant, makkelijk, snel en betaalbaar voor kijker, koper en verkoper door slimme gebruiksvriendelijke technologie met de expertise van lokale makelaars-taxateurs te combineren. Wij zijn actief door heel Nederland.

www.house.nl

Logo-tagline-transparent

Bieden & wonen

    • Bieden & Wonen is een platform voor woningverkoop met makelaarskantoren bij jou in de buurt. Hier gidsen wij verkopers persoonlijk door de woningmarkt heen. En met ons biedplatform geven we ook de kopers duidelijkheid, want alle biedingen zijn live te volgen óf worden opgeslagen in een digitaal biedlogboek. Zo weet iedereen precies waar die aan toe is. Wel zo eerlijk.

www.biedenenwonen.nl

filed under: