LET OP. Dit artikel is ouder dan 1 jaar.

Over ons

Over ons

Wie zijn wij

Waarom moeilijk doen als ’t makkelijk kan?

Iets moeten regelen bij de notaris lijkt soms ingewikkeld, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn! Bij Nationale Notaris regel je alles makkelijker en sneller. Bij ons stuit je niet op chique panden, deftige manieren, onbegrijpelijke teksten en hoge rekeningen. Wij maken alles voor jou duidelijk en inzichtelijk. In begrijpelijke taal. Ook de meest ingewikkelde zaken. Transparantie staat bij ons voorop. En als er alleen een handtekening nodig is, dan maken we het niet ingewikkelder dan dat. Je officiële zaken regelen bij Nationale Notaris is dus eigenlijk net zo simpel als een boodschap doen bij de supermarkt. Makkelijker kan niet.

We zijn er als je ons nodig hebt

Maar al te vaak loop je tegen situaties aan waarbij dingen officieel geregeld moeten worden. Dan praat je niet alleen over trouwen, een huis kopen of een erfenis regelen. Het kan ook gaan over samenwonen, de financiële toekomst van de kinderen, een eigen zaak beginnen, een schenking doen of belasting besparen. Vragen waar je niet omheen kunt en waar je toch een notaris voor nodig hebt. Nationale Notaris geeft je snel heldere antwoorden en regelt wat geregeld moet worden. Zo eenvoudig is het.

Steeds meer mensen kiezen voor Nationale Notaris

Nationale Notaris is een landelijke keten van hooggekwalificeerde notariskantoren. Het lijkt erop dat heel Nederland inmiddels Nationale Notaris heeft ontdekt. Sinds de start op 1 januari 2013 groeide Nationale Notaris, ondanks de dalende markt voor notariële producten, zo snel dat eind 2015 meer dan 50 notarissen in heel Nederland hun diensten en services via Nationale Notaris aanbieden. En dat worden er meer en meer.

Laagdrempelig

Nationale Notaris is een laagdrempelige organisatie die het verkrijgen van notariële producten en aanverwante diensten zo makkelijk mogelijk wil maken. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Daar komt het op neer. We leggen op deze site alles zo goed mogelijk uit en staan ook voor je klaar als je persoonlijk advies nodig hebt.

Heb je een vraag of wil je meer weten, aarzel dan niet en laat je vrijblijvend door adviseren. Wil je meteen een afspraak maken? Kan ook, je bent van harte welkom!

filed under: