Levenstestament

LET OP. Dit artikel is ouder dan 1 jaar.

Neem de regie in eigen hand met een levenstestament en download de gratis checklist

In een levenstestament leg je vast wie jouw financiële, medische en persoonlijke zaken zal regelen als je dit zelf niet meer kunt. En op welke manier die persoon dat zal doen. Zo houd je zelf de regie. Daarvoor hebben we voor jou een handige checklist opgesteld, die kun je hieronder downloaden!

Een levenstestament is een document waarin een aantal zaken wordt vastgelegd voor het geval er tijdens het leven iets gebeurt waardoor je zelf niet meer kunt handelen. Bijvoorbeeld als je door een ongeluk of ziekte (bijvoorbeeld dementie) niet meer in staat bent om belangrijke zaken – privé of zakelijk – te regelen. Ook als je bepaalde zaken niet zelf meer wilt regelen en het prettiger vindt dat een ander dat voor jou doet. In al deze situaties is het van belang om te weten wat je wensen zijn. Een levenstestament is een testament dat werkt tijdens leven.

Vul hieronder je gegevens in voor meer informatie over het levenstestament en de checklist. Uiteraard is alle informatie geheel vrijblijvend en zonder enige kosten. Vanzelfsprekend zijn jouw gegevens bij ons in veilige handen. Lees hiervoor onze privacyverklaring als je dat wilt.

Download de checklist

Selecteer een geldig formulier