Nationale Notaris Zelfservice

LET OP. Dit artikel is ouder dan 1 jaar.

De zelfservice van Nationale Notaris: eenvoudig en voordelig!

Nationale Notaris is een landelijk netwerk van hooggekwalificeerde notariskantoren met meer dan 50 notarissen in heel Nederland. Wij zijn een laagdrempelige organisatie die het verkrijgen van notariële producten en aanverwante diensten zo makkelijk mogelijk wil maken.

Ben jij op zoek naar een standaard samenlevingsovereenkomst of testament? Dan kun je dit nu heel makkelijk en voordelig zelf online regelen. Wij hebben de meest voorkomende standaard samenlevingsovereenkomst en testamenten voor je online gezet en in de toelichting kun je lezen wat daarin voor jou geregeld wordt. Om te kijken of dit ook voor jou geldt, hebben wij een aantal vragen toegevoegd die je moet beantwoorden. Als je aan alle voorwaarden voldoet, vraag je het desbetreffende product aan en reken je af. Wij nemen vervolgens contact met je op om een afspraak te maken bij een Nationale Notaris. Daar hoef je vervolgens alleen nog maar de akte te tekenen en het is geregeld.

Welke akten zijn op dit moment mogelijk?

  • Echtscheidingstestament
  • Gehuwdentestament zonder kinderen
  • Samenlevingsovereenkomst
  • Single Testament
  • Testament samenwoner zonder kinderen

Standaardakte niet mogelijk?

Mocht blijken dat het niet mogelijk is om je samenlevingsovereenkomst of testament online te maken, dan helpen wij je graag verder.

Meer weten?

Ga naar onze speciale pagina en regel jouw samenlevingsovereenkomst of testament direct online.