Notaris Tonio Liem in Woontips

LET OP. Dit artikel is ouder dan 1 jaar.

Notaris Tonio Liem in het tv-programma WoonTips

WoonTips is een inspirerend en sfeervol woonprogramma op RTL4. Het programma belicht de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen. Zowel in het huis als om het huis. WoonTips informeert en inspireert de kijker met tips, nieuwe ideeën en interessante ontwikkelingen op het gebied van interieur tot aan exterieur en van de gehele leefomgeving tot aan de financiële situatie.

Nieuwste trends op woongebied

In alle afleveringen staan optimaal leefgenot en slimme keuzes omtrent het wonen centraal. Met wekelijks terugkerende rubrieken zal de kijker in iedere aflevering worden geïnformeerd over de nieuwste trends en geven we tips over financiën, duurzaam wonen, het buitenleven, design en innovatie. Denk aan; “Is het verstandiger om te huren of om te kopen? Hoe krijg ik meer samenhang in mijn huis? Hoe onderhoud ik mijn tuin goed? Hoe kan ik bewuster en groener leven? Wat zijn de nieuwste trends op woongebied?”

“Waarom moet je naar een notaris als je een huis (ver-)koopt?”

Met die vraag ging presentator Geert Hoes naar Arnhem om in gesprek te gaan met notaris Tonio Liem van Nationale Notaris Arnhem. Tonio vertelt waarom een notaris nodig is en wat er verder allemaal komt kijken als je nieuw huis of een ander huis op het oog hebt. Hij sluit af met een handige WoonTip.

Uitzending WoonTips met notaris Tonio Liem

Heb je de uitzending gemist? Bekijk hieronder het filmpje waarin Geert Hoes op bezoek gaat bij notaris Tonio Liem.