Winterfair Beauty Boulevard Stichting Jarige Job

LET OP. Dit artikel is ouder dan 1 jaar.

Kom ook naar de Winterfair en steun Stichting Jarige Job

Op zaterdag 9 december opent de Beauty Boulevard haar deuren voor beautyliefhebbers uit Hoevelaken en omstreken! Doe mee aan de loterij, waar je geweldige beautybehandelingen kunt winnen of struin langs de sfeervol aangeklede kraampjes waar jij je kerstinkopen kunt doen!

We dompelen je alvast helemaal onder in de kerstsfeer. Geniet van verse wafels met warme kersen en slagroom, erwtensoep, warme chocolademelk en voor de liefhebbers: glühwein!

In NL vieren 60.000 kinderen hun verjaardag niet

Deze dag staat in het teken van geld ophalen voor Stichting Jarige Job. Stichting Jarige Job maakt een einde aan verjaardagsleed voor veel kinderen in Nederland en trakteert deze kinderen op een leuke verjaardag. Jarige Job geeft geen geld maar een verjaardagsbox ter waarde van € 35,-. Stichting Jarige Job is landelijk actief en werkt samen met maatschappelijke organisaties die zich inzetten voor de meest kwetsbare kinderen van de Nederlandse samenleving.

Oprichter Huib Lloyd vertelt er meer over in dit filmpje:

Help ons mee zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Jarige Job

Ook wij van Nationale Notaris steunen dit goede doel. Jij ook? Kom naar de Winterfair en steun dit initiatief. Meer informatie over de Winterfair of doneren vind je via deze links:

Winterfair Hoevelaken

Stichting Jarige Job

Facebook