Welke bedrijfsvorm past bij jou Nationale Notaris

LET OP. Dit artikel is ouder dan 1 jaar.

Welke bedrijfsvorm past bij jou? Doe de test!

Wil je een eigen bedrijf beginnen of ben je al jaren ondernemer? Het is goed om stil te staan bij de meest geschikte bedrijfsvorm voor jouw situatie.

Een eigen onderneming

Als je een eigen bedrijf wilt beginnen, heb je een spannende tijd in het verschiet. Het begint met het kiezen van de meest geschikte bedrijfsvorm. Zoveel mogelijkheden, zoveel aanverwante zaken om rekening mee te houden. En ook als je al jaren ondernemer bent, is het goed om eens na te gaan of de huidige bedrijfsvorm nog wel past bij jouw bedrijf. Jouw wensen of situatie kunnen immers veranderen.

Een stichting of vereniging oprichten

Stichtingen worden vooral voor goede doelen opgericht. Een stichting kan geen leden hebben. Een vereniging heeft leden met dezelfde hobby, levensbeschouwing of politieke overtuiging. Nederlanders maken graag gebruik van de vrijheid om verenigingen op te richten en om in verenigingsverband te gaan samenwerken.

Doe de test

Heb je een eigen bedrijf of ben je een startende ondernemer? Doe de test om te bepalen welke bedrijfsvorm het beste bij jouw onderneming past.

Wil je graag meer weten over wat wij als notaris voor jou kunnen betekenen? Neem contact op en wij geven je graag advies op maat!

Bron: notaris.nl