Vacature administratief mederwerker

LET OP. Dit artikel is ouder dan 1 jaar.

GEZOCHT: ADMINISTRATIEF MEDEWERK(ST)ER m/v

Nationale Notaris is met meer dan 50 aangesloten notariskantoren de grootste onafhankelijke keten van Nederland. Bij Nationale Notaris werken wij samen met grote landelijke en regionale partijen waaronder De Hypotheker, Vereniging Eigen Huis Hypotheekservice, Nationale Nederlanden, Lloyds Bank en De Financiële Makelaar.

Over ons

Nationale Notaris onderscheidt zich door alle met ons samenwerkende notarissen in Nederland te servicen vanuit een centraal BackOffice, waar alle registergoeddossiers en standaard familierechtdossiers tot vlak voor het passeren gereed worden gemaakt. De medewerkers van Nationale Notaris beschikken dan ook over een zeer klantgerichte instelling en grote flexibiliteit; werken voor klanten en notarissen uit heel Nederland maakt je werk bijzonder dynamisch!

Op zoek naar jou

De uitbreiding van onze werkzaamheden betekent dat we hard doorgroeien. Om aan die groei te kunnen beantwoorden, zoeken we jou! Wij op zoek naar een administratief medewerk(st)er die ons gaat helpen met het beheren van de eerste contacten via de telefoon en de mail.

Jij bent het eerste aanspreekpunt van onze organisatie, zowel telefonisch als schriftelijk.

Ben jij die collega met een klantgerichte instelling, team-player en hands-on mentaliteit, die wil helpen om ons bedrijf nog meer op de kaart te zetten, dan nodigen wij je van harte uit te reageren.

Wat houden de voornaamste werkzaamheden in:

  • Het verwerken, doorsturen, behandelen en beantwoorden van diverse mailberichten die binnenkomen in de mailbox;
  • Het beantwoorden van klantvragen, zowel telefonisch als schriftelijk;
  • Het versturen van offertes, zowel telefonisch als schriftelijk;
  • Het monitoren, controleren en verbeteren van de kwaliteit als eerste aanspreekpunt binnen onze organisatie en dit terugkoppelen aan de manager van de front-office.

Profiel:

  • Minimaal een MBO opleiding/werk- en denkniveau;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift;
  • Grote mate van zelfstandigheid, flexibiliteit en accuratesse;
  • Zeer klantgericht;
  • Proactief en flexibel;
  • Minimaal voor 32 uur per week inzetbaar.

Gerichte opleidingen, zowel intern als extern en het doorgroeien binnen onze organisatie behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd op onze vestiging in Utrecht, vanwaar je een belangrijke spil wordt in een gedreven en ambitieuze organisatie.

Deels thuiswerken behoort – na een gedegen inwerkperiode – tot de mogelijkheden.

Reageren:

Stuur je cv met motivatie naar Chantal Wintershoven, Manager front-office:  c.wintershoven@nationalenotaris.nl