starterscafe-amsterdam

LET OP. Dit artikel is ouder dan 1 jaar.

Starterscafé voor Woonstarters succesvol

Op donderdagavond 2 februari jl. was er een goede doorloop bij Café Restaurant Dauphine in Amsterdam. Hier werd het Starterscafé gehouden, het beginpunt voor de startende woningzoeker. Door de huidige ontwikkelingen op de woningmarkt blijken starters veel vragen te hebben. Het Starterscafé is goed bezocht door mensen die informatie hebben kunnen inwinnen bij de verschillende aanwezige woningmarktexperts.

De aanwezige deskundigen van Vereniging Eigen Huis, NTS en wij van Nationale Notaris, namen de tijd om starters 1 op 1 te woord te staan en ze te voorzien van informatie waar ze echt op zitten te wachten. Een starter weet vaak niet wat de mogelijkheden voor zichzelf zijn, met name door de huidige ontwikkelingen op de woningmarkt, zoals de aanscherping van de hypotheekregels. Door de starter persoonlijk hierover te informeren is er vaak toch meer mogelijk dan ze denken.

Starterscafé Den Haag – 9 februari

Het aankomende starterscafé wordt gehouden op donderdag 9 februari in Den Haag. Via deze link vind je meer informatie over de locatie en de tijden!

Stichting Starter organiseert regelmatig Starterscafés waar woonstarters geïnformeerd worden over alle fases die komen kijken bij het kopen van een woning. Dit Starterscafé gemist? Houd dan de site van www.stichtingstarter.nl in de gaten, hier worden de data voor komende Starterscafés op vermeld.