Starterscafé Amsterdam Den Haag

LET OP. Dit artikel is ouder dan 1 jaar.

Plannen om een eerste huis te kopen? Bezoek het Starterscafé in Amsterdam of Den Haag!

Een eerste huis kopen is één van de belangrijkste beslissingen in je leven. Omdat hier heel wat bij komt kijken wordt er in Amsterdam en Den Haag een starterscafé georganiseerd.

Er komt veel meer kijken bij het kopen van een huis dan de meeste woonstarters denken. En dan gaat het vaak ook nog over erg lastige onderwerpen. Want hoe zit het tegenwoordig precies met de hypotheek? Hoeveel kan ik lenen? Uit welke huizen kan ik kiezen en wat moet ik allemaal juridisch regelen?

In een ongedwongen sfeer speeddaten met deskundigen

‘Als je een bezoek brengt aan een makelaar en daarnaast het internet afstruint voor je hypotheekmogelijkheden, dan weet je vaak nog lang niet wat je persoonlijke mogelijkheden zijn voor het kopen van je eerste woning’, licht Stichting Starter toe. ‘Daarom organiseren we het Starterscafé. Jongeren, maar ook hun ouders, kunnen tijdens deze gratis inloop-informatieavond in een ongedwongen sfeer, één op één praten met deskundigen op o.a. het gebied van financiering, makelaardij en notariaat. Lekker ontspannen, onder het genot van een drankje. Je kunt ze vragen stellen, zij kunnen je ingewikkelde zaken uitleggen en je tips geven. Alle deskundigen die je kunnen helpen bij het kopen van je eerste woning zijn aanwezig.’

Gratis toegang voor woonstarter

Wil je op weg geholpen worden bij het kopen van je eerste huis? De toegang voor de starterscafés is gratis en aanmelden kan op www.stichtingstarter.nl, maar is niet verplicht. Op deze website kun je ook meer informatie vinden.

Locatie Amsterdam

Op 2 februari wordt het Starterscafé gehouden bij Café Dauphine, Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam. De avond duurt van 18.30 – 21.00 uur. Een gratis goodiebag ligt voor je klaar!

Direct aanmelden Amsterdam

Locatie Den Haag

Op 9 februari wordt het Starterscafé gehouden bij Millers, Plein 8/9/10, 2511 CR Den Haag. De avond duurt van 18.30 – 21.00 uur. Een gratis goodiebag ligt voor je klaar!

Direct aanmelden Den Haag

Facebook

Like de pagina op Facebook en blijf op de hoogte!

Aanmelden voor het Facebookevenement in Amsterdam

Aanmelden voor het Facebookevenement in Den Haag