Open Huizen Dag 2021

LET OP. Dit artikel is ouder dan 1 jaar.

Nieuwe opzet van de Open Huizen Dag 2021

De NVM (Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen) maakt een nieuwe opzet bekend van de NVM Open Huizen Dag.

Een andere vorm voor de Open Huizen Dag 2021

De Open Huizen Dag is niet meer weg te denken en bewijst zich al vele jaren, maar toch is er verbetering nodig. Uit onderzoek dat de NVM deed, kwam naar voren dat consumenten diverse woonvragen hebben. Mensen zijn op zoek naar deskundig en persoonlijk advies in de huidige, ingewikkelde huizenmarkt. Daarnaast speelt Covid nog steeds een rol en is het daarom niet verstandig dat mensen massaal woningen gaan bezoeken.

”Vrijblijvend diverse woningen kunnen bezoeken stond namelijk centraal in de “normale” NVM Open Huizen Dag die de NVM al vele jaren met succes heeft georganiseerd. Met de nieuwe opzet brengen we nu het beste samen: Persoonlijk en deskundig advies op maat en dat bij de consument thuis of zelfs online”, aldus Chris van Zantwijk, bestuurslid van NVM vakgroep wonen en verantwoordelijk voor de NVM Open Huizen Dag.

Vragen beantwoord

Geïnteresseerden kunnen met vragen over hun woning, de waarde, verduurzamingsmogelijkheden of het woningaanbod in de nieuwe opzet een persoonlijke afspraak maken met een NVM-makelaar. Tijdens deze gratis en vrijblijvende afspraak beantwoordt de makelaar de vragen die er zijn over wonen en geeft deskundig advies.

Het enige dat je hoeft te doen, is je gegevens doorgeven voor een afspraak thuis of online. De NVM lanceert hiervoor op 13 september een speciale website: openhuizendag.nl.