Onze partners

Samen zijn we sterk

Nationale Notaris werkt samen met gerenommeerde partners.

b&r advies
Financiële dienstverlening met zekerheid

Wij zijn B&R Advies BV. Wij zijn een full service financieel dienstverlener. Wij werken voor particulieren en ondernemers.

www.bradvies.nl

Omdat vergelijk loont

Online vergelijken van alle diensten voor jouw (nieuwe) woning.

www.bijn.nl

De zekerheid van betaling

Cardec beoogt de betalingsmoraal van de debiteur te verhogen. De notaris toetst of zijn (nieuwe) cliënt eerdere notarisdeclaraties onbetaald heeft gelaten, waardoor er de mogelijkheid is te bepalen of de cliënt aanvaard wordt en zo ja op welke condities.

www.cardec.nl

Zorgeloze erfplanning en afwikkeling

Gisteren beleefd, vandaag geregeld, morgen verzorgd.

www.cretio.nl

Vereniging Eigen Huis
Eigen Huis Hypotheekadvies

De hypotheekadviseurs van Vereniging Eigen Huis zijn er voor iedereen met een woningwens, ook voor mensen die moeilijker een hypotheek kunnen krijgen. De adviseurs zijn onafhankelijk, kijken kritisch naar het aanbod en handelen in jouw belang. Samen met jou bepalen zij welke hypotheek het beste bij je past, nu en in de toekomst.

www.eigenhuis.nl

De Financiële makelaar van Nederland

De Financiële Makelaar is een inkooporganisatie voor hypotheken en kredieten ten behoeve van het onafhankelijk intermediair.

www.definancielemakelaar.nl

Onafhankelijk advies in een persoonlijk gesprek

Buro Philip van den Hurk luistert naar jouw wensen en adviseert jou op topniveau.

www.burophilipvandenhurk.nl

Bespaar duizenden euro’s op je hypotheek

Banken adviseren slechts hun eigen hypotheken. De Hypotheker kan honderden verschillende hypotheken adviseren. Hierdoor ben je in veel situaties voordeliger uit bij een hypotheekadviseur. Sinds 2014 biedt de Hypotheker in samenwerking met Nationale Notaris de ‘Jazeker Notaris Service’.

www.hypotheker.nl

Ik ben Frits
Besparen op jouw hypotheek?

Frits wil eerlijkheid en transparantie op de hypotheekmarkt. Frits biedt persoonlijk inzicht en zoekt uit of je kan besparen op je hypotheek. Alles gaat online en telefonisch wanneer het jou uitkomt. Frits helpt om alles in orde te maken maar de keus ligt altijd bij jou.

www.ikbenfrits.nl

Advies dat met jou meeverandert

Goed financieel advies levert jou geld op.

www.jijenwij.nl

Lloyds Bank
Simpel zelf je hypotheek regelen

Ga je een woning kopen, of wil je je maandlasten verlagen door je hypotheek over te sluiten? Je hypotheek regel je online bij Lloyds Bank. Snel en eenvoudig.

www.lloydsbank.nl

NBG
NBG regelt het

NBG is de meest beoordeelde hypotheekadviseur online, met een hoge klantwaardering. Bij NBG bepaal je hoeveel adviseur je nodig hebt: zelf online afsluiten, telefonisch advies of een adviseur aan huis. Door onze deskundigheid en onafhankelijke positie bieden wij je altijd de beste oplossing. Wij regelen het.

www.nbg.nl

Toegankelijke juridisch bijstand in Brabant en Limburg

ONS Advocaten levert betaalbare en toegankelijke juridische bijstand aan particulieren, woningcorporaties, werkgevers en MKB. Praktisch, zonder ingewikkeld taalgebruik en recht door zee. ONS houdt de kosten en tarieven laag. Onze advocaten komen graag bij u thuis voor een intakegesprek.

www.onsadvocaten.com

Beheer nationale en internationale financiële organisaties

Als grootste onafhankelijke third party servicer van Nederland begeleidt Quion met trots het bijzonder beheer van nationale en internationale financiële organisaties met uiteenlopende signatuur. Met een hoge RSS 2NL Fitch Rating voor special servicing en een ISAE 3402 type 2- verklaring garandeert Quion dat hun activiteiten voldoen aan de hoogste marktstandaarden.

www.quion.com

Specialist in Duitse hypotheken

Smartfee.nl is een marktplaats voor consumenten met informatie over alles wat met hypotheken en financiële producten heeft te maken. Je kunt er vrijblijvend berekeningen maken. Via Smartfee.nl kun je ook een Duitse Volksbank hypotheek afsluiten met de goedkoopste hypotheekrente van Nederland. Speciaal bedacht voor de Nederlandse consument in samenwerking met de Volksbank Emmerich Rees en de VR-Bank Westmünsterland.

www.smartfee.nl

Scheidingsplanner
De scheidingsplanner

Van A tot Z hulp bij jouw scheiding, en daarna!

Op zoek naar ondersteuning bij jouw scheiding op juridisch, fiscaal, financieel en emotioneel gebied? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team bestaat uit goed opgeleide juristen, Register Financieel Echtscheidingsadviseurs, familierecht advocaten en diverse gespecialiseerde coaches. Wat jouw verhaal ook is, wij hebben de juiste aanpak en kunnen je helpen en adviseren bij jouw scheiding. De belangrijkste zaken waarmee je bij ons terecht kunt op een rij:

  • mediation, wanneer je in onderling overleg met jouw aanstaande ex-partner afspraken wenst te maken
  • eenzijdige scheiding, wanneer je alleen met jouw scheiding aan de slag wilt/moet
  • voor ondernemers en particulieren
  • financieel én fiscaal optimaal scheidingsplan
  • voor gehuwden, geregistreerde partners en samenwoners
  • voor scheiden van tafel en bed
  • (her)berekenen van zowel de kinder- als partneralimentatie
  • second opinion
  • (h)ouderschapsplan
  • co-ouderschap

Voor meer informatie en een overzicht van al onze vestigingen: www.scheidingsplanner.nl
Of neemt u telefonisch contact op via: 010-3020101

SpaaQ
Hypotheekadvies exclusief voor starters

De financiële wereld heeft bewezen het niet altijd makkelijker te maken voor klanten. Je komt in een jungle van ingewikkelde constructies, lastige termen en onbegrijpelijke adviezen terecht. Dat geldt ook voor goed hypotheekadvies. SpaaQ houdt het graag simpel. We leggen het uit in een taal die jij begrijpt en kunt onthouden.

www.spaaq.nl

Hét collectief voor de transportsector

Transport Collectief Nederland is hét inkoopcollectief voor de transport- en logistieke sector alsmede hieraan gerelateerde bedrijven.

www.transport-collectief.nl

VCN United Capital: dé succesformule

VCN United Capital biedt jou flexibiliteit en maatwerk bij het afsluiten van jouw hypotheek.

www.vcn.nl/producten/hypotheken

Verkooploep partners
Verkooploep

Verkooploep is een platform met toegevoegde waarde voor de afdeling Bijzonder Beheer en de makelaar Bijzonder Beheer. Verkooploep beheerst en controleert het volledige verkoopproces van een woning. Het ondersteunt het verkoopproces voor zowel de medewerker Bijzonder Beheer als de verkopend makelaar en zorgt voor directe communicatie onderling.

www.verkooploep.nl

Het gemis van een opgroeiend kleinkind

Dat sommige ouders na een scheiding een moeizame omgangsregeling met hun kinderen hebben, is bekend. Veel minder bekend zijn de problemen die grootouders ondervinden als gevolg van relatieperikelen bij een (vecht)scheiding.

www.voormijnkleinkind.nl