Vacature Nationale Notaris

LET OP. Dit artikel is ouder dan 1 jaar.

Ben jij een ondernemend MER talent met gevoel voor automatisering?

Nationale Notaris groeit hard door. Inmiddels werken er 40 gedreven en betrokken collega’s in onze registergoed afdeling en vanaf 1 augustus 2017 zullen wij familierecht (in eerste instantie testamenten en samenlevingsovereenkomsten) en een verhuisportaal met affiliatie partners aanbieden op de website en aan onze partners.

Het doel is om het aantal bezoekers en dus klanten op de website tenminste te verdubbelen en daarnaast -het allerbelangrijkste- onze klanten en partners een goed product te bieden. De productontwikkeling is inmiddels voor 80-90% gereed, dat is het technisch vakinhoudelijke deel waarvoor wij staan en wat door een van onze notarissen is begeleid. Nu komt het aan op het in de markt zetten, het opzetten van het (Back)office wat de klanten begeleidt en het aansluiten van de betreffende partners.

Hiervoor zoeken wij een topper die is afgestudeerd of zijn (afstudeer)stage aan dit onderwerp wil wijden en dit (na haar/zijn afstuderen) wil uitbouwen.

Onze gedachten gaan uit naar een ondernemend iemand met een MER achtergrond, gevoel voor automatisering en de vaardigheid om dit project neer te zetten en uit te bouwen. Zij/hij zal rechtstreeks rapporteren aan de directeur Front Office (de heer De Raad) en wordt in de volle breedte begeleid door diverse personen binnen Nationale Notaris. Dit is dus echt iets voor iemand die een uitdaging durft aan te nemen in de wetenschap dat er een groot belang is er een succes van te maken.

Het talent mag direct per mail naar de heer De Raad (c.deraad@nationalenotaris.nl) reageren met meesturen van een bondig cv.

Ga jij deze uitdaging aan?

Meer vacatures van Nationale Notaris vind je op onze speciale vacaturepagina!