LET OP. Dit artikel is ouder dan 1 jaar.

Omzet Nationale Notaris Holding BV stijgt met ruim 200%

In 2014 realiseerde Nationale Notaris een omzetstijging ten opzichte van 2013 van ruim 500%. Over de eerste 7 maanden van 2015 zet de omzetstijging door en stijgt de omzet ten opzichte van 2014 met ruim 200%. Dit betekent dat de omzet in amper 2 jaar is vertienvoudigd!

Deze stijging kwam voornamelijk tot stand door een verdere toename van het aantal partijen dat een samenwerking met Nationale Notaris is aangegaan. Daarnaast weten steeds meer consumenten Nationale Notaris te vinden voor de afhandeling van hun notariële zaken.

Traditioneel is in het notariaat de tweede helft van het jaar de meest drukke periode. Op basis van de instroom van het aantal nieuwe zaken, de verdere toename van het aantal samenwerkingsovereenkomsten en de toename van consumenten die Nationale Notaris als hun notaris aanwijzen, verwacht Nationale Notaris dat de ingezette groei onverminderd zal doorzetten.

Nationale Notaris bedankt haar klanten, partners en ambassadeurs voor het gestelde vertrouwen en hoopt ook in de toekomst op hun vertrouwen te mogen blijven rekenen.