NVM Open Huizen Dag

LET OP. Dit artikel is ouder dan 1 jaar.

Noteren: NVM Open Huizen Dag zaterdag 1 oktober 2016

Die ene woning op Funda, Jaap.nl en andere huizensites heb je nu al 30 keer bekeken. Maar hoe zal het er nou in het echt uitzien? Een afspraak voor een bezichtiging is best weer serieus, want je wilt je eerst vrijblijvend oriënteren. Nou, dan is de NVM Open Huizen Dag ideaal!

Tussen 11.00 uur en 15.00 uur openen veel verkopers van te koop staande huizen hun deuren. Op Funda kun je vooraf al zien welke huizen meedoen, dus prik 1 oktober in jouw agenda en wie weet loop je die dag wel jouw droomhuis binnen.

Leuk huis gezien?

Maak dan nog eens een afspraak met de verkopende makelaar voor een uitgebreide bezichtiging. Uiteraard is het ook fijn om vast te bespreken wat financieel mogelijk is. Zo voorkom je mogelijke teleurstellingen en weet je straks waar je aan toe bent. En heb je jouw droomhuis gevonden? Dan helpen wij je graag om alles notarieel goed te regelen.

Handige App

De speciale NVM Open Huizen App maakt jouw deelname aan Open Huizen Dag nog makkelijker. De App is geschikt voor verkoper en bezichtiger. Kijk voor meer informatie op de speciale actiepagina.

Heel veel succes met het vinden van jouw droomwoning!