Nationale Notaris Lichtenvoorde

Nationale Notaris Lichtenvoorde

Bas Schipper is vanuit zijn moderne kantoor in Lichtenvoorde onze Nationale Notaris voor de mooie oostelijke Achterhoek waar onder andere plaatsen te vinden zijn als Eibergen, Groenlo, Winterswijk, Aalten, Varsseveld en Lichtenvoorde.

Bas heeft het kantoor in 2009 overgenomen van de toenmalige notarissen, maar is al sinds 2004 werkzaam in Lichtenvoorde. Samen met kandidaat-notaris Anja Putman en de medewerkers die allen lang in dienst zijn, is er veel ervaring aanwezig op alle rechtsgebieden van het notariaat. Die ervaring is opgedaan op zowel kleinere als middelgrote notariskantoren. Bas en Anja zijn beiden gecertificeerd estate-planner en lid van de specialistenvereniging Estate Planners Notariaat (EPN). Een estate-planner adviseert over het fiscaal zo vriendelijk mogelijk overgaan van uw vermogen naar de volgende generatie, zonder daarbij uw belangen tijdens leven of dat van de langstlevende echtgenoot uit het oog te verliezen.

Bij het kantoor van Bas staat voorop dat met u wordt meegedacht. Welke verwachting heeft u! Bas en zijn team zullen proberen aan uw verwachtingen te voldoen. Dus niet het ‘’u vraagt, wij draaien’’, maar ‘’u vraagt en Bas vraagt ook’’ om uw wensen en verwachtingen te inventariseren en op papier te krijgen. Daarom vinden Bas en Anja een persoonlijk gesprek zeer belangrijk.

Bij een goed gesprek wordt een goede kop koffie geserveerd. Die in Lichtenvoorde gebrande en in heel Nederland bekende koffie staat voor u klaar als u kennis komt maken of een akte komt tekenen. Bas en zijn team hopen u snel te zien!

Adres en contactgegevens

Nationale Notaris Lichtenvoorde
Zilverlinde 3
7131 MN Lichtenvoorde

info@nationalenotaris.nl
030-24 25 672

Offerte aanvragen

 

Openingstijden

Maandag  –
Dinsdag  –
Woensdag  –
Donderdag  –
Vrijdag  –
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Nationale Notaris Lichtenvoorde
Zilverlinde 3
7131 MN Lichtenvoorde
Nederland
filed under: