LET OP. Dit artikel is ouder dan 1 jaar.

Nationale Notaris Doesburg

Nationale Notaris Doesburg

Bas Schipper is vanuit zijn moderne kantoor in Doesburg onze Nationale Notaris nabij het Nationale Park de Hoge Veluwe waar onder andere plaatsen te vinden zijn als Hengelo, Eerbeek, Brummen, Wehl en Zutphen.

Bas heeft veel ervaring op alle rechtsgebieden van het notariaat. Die ervaring is opgedaan op zowel kleinere als middelgrote notariskantoren. Bas is gecertificeerd estate-planner en lid van de specialistenvereniging Estate Planners Notariaat (EPN). Een estate-planner adviseert over het fiscaal zo vriendelijk mogelijk overgaan van uw vermogen naar de volgende generatie, zonder daarbij uw belangen tijdens leven of dat van de langstlevende echtgenoot uit het oog te verliezen.

Bij het kantoor van Bas staat voorop dat met u wordt meegedacht. Welke verwachting heeft u! Bas en zijn team zullen proberen aan uw verwachtingen te voldoen. Dus niet het ‘’u vraagt, wij draaien’’, maar ‘’u vraagt en Bas vraagt ook’’ om uw wensen en verwachtingen te inventariseren en op papier te krijgen. Daarom vindt Bas een persoonlijk gesprek zeer belangrijk.

Bij een goed gesprek wordt een goede kop koffie geserveerd. Die koffie staat voor u klaar als u kennis komt maken of een akte komt tekenen. Bas en zijn team hopen u snel te zien!

Adres en contactgegevens

Nationale Notaris Doesburg
Kraakselaan 5a
6981 HA Doesburg

info@nationalenotaris.nl
030-24 25 672

Offerte aanvragen

 

Openingstijden

Maandag  –
Dinsdag  –
Woensdag  –
Donderdag  –
Vrijdag  –
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Nationale Notaris Doesburg
Kraakselaan 5a
6981 HA Doesburg
Nederland
filed under: