Nationale Notaris Vlissingen

Notarissen Eric Sturkenboom, Quirine Claas, Cindy Roosenberg-Boer en Anthonie Jacobse zijn de Nationale Notarissen in Vlissingen

 

mr. Anthonie Jacobse

Familierechtman in hart en nieren. Optimaliseert je erfrechtelijke positie, financieel en fiscaal, maakt schenkingsplannen en wikkelt met een bevlogen team ook de lastigste erfenissen vlotjes af. Viert het leven aan de Zeeuwse kust met een lekker koud biertje.

 

mr. Quirine Claas

Haar registergoederenpraktijk staat als een huis. Met flair en vastberadenheid leidt zij de kopers en verkopers door het juridische proces. Heeft een zwak voor ABBA.

 

mr. Cindy Roosenburg-Boer

Adviseert ondernemers en ondernemingen met passie. Gaat voor het optimale resultaat, heeft een scherpe blik en bijt zich in de zaken vast. Daar zeg je als ondernemer geen ‘nee’ tegen.

 

mr. Eric Sturkenboom

Eric noemt zich soms ‘Yestaris’, is praktisch en oplossingsgericht en ziet zich als oliemannetje ’tussen de wet, de regels en mensen van vlees en bloed’.

 

Bij Nationale Notaris Vlissingen realiseren wij juridische advisering en dienstverlening vanuit het hart en op een vriendelijke en laagdrempelige manier. Dat betekent (ook) gemakkelijke (fysieke)toegankelijkheid, leesbare en begrijpelijke toelichtingen, goede bereikbaarheid en genoeg parkeerruimte.

Uiteraard kunt u zo bij ons binnenlopen voor het maken van een afspraak of ons even bellen.

Terug naar vestigingen

Nationale Notaris Vlissingen

Bezoek en contact

Bezoekadres:
Edisonweg 2a
4382 NW Vlissingen

Postadres:
Postbus 181
4380 AD Vlissingen

T. 030 – 242 56 72
F. 030 – 241 16 49
E. info@nationalenotaris.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
filed under: