LET OP. Dit artikel is ouder dan 1 jaar.

Nationale Notaris Verhuisdeals

Nationale Notaris Verhuisdeals

Je hebt een nieuwe woning gekocht of bent van plan een nieuwe woning te kopen! Dan ben je bij Nationale Notaris aan het juiste adres om de overdracht van je woning te regelen. Voordat je daadwerkelijk eigenaar bent van de woning moet er echter nog veel geregeld worden. Zaken als verzekering, energie, tv en internet bijvoorbeeld. Heb je dit nog niet gedaan? Regel het dan eenvoudig via één van onze deals!

ABN Amro

ABN AMRO

Heb je net een huis gekocht maar hiervoor nog geen inboedelverzekering afgesloten? Met de inboedelverzekering van ABN AMRO ben je verzekerd tegen schade door o.a. brand, diefstal en storm. Hierdoor zijn jouw meubilair, elektronische apparaten maar ook zaken zoals sieraden verzekerd. Ook diefstal uit de aangrenzende garage of schuur is verzekerd.

FBTO

FBTO

Beschik je nog niet over een inboedelverzekering voor jouw nieuwe huis? Bij FBTO stel je zelf je verzekering samen en kies je zelf de ingangsdatum van de verzekering. Je kunt gemakkelijk modules selecteren die relevant zijn voor je. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een buitenshuisverzekering of glasverzekering. Deze modules kun je het gehele jaar door aan- en uitzetten. Bereken snel de premie op FBTO.

Coolblue

Coolblue

Alles al klaar voor verhuizing en aankleding? Coolblue biedt het grootste assortiment aan witgoed, huishoudartikelen en consumentenelektronica! Voor elke categorie producten heeft Coolblue een eigen shop maar er is vanuit één webshop te bestellen. Handig toch? Sla direct je slag!

Hema

HEMA

Bij HEMA kun je voordelig verzekeringen afsluiten tegen de laagste premies met zeer complete dekking. Een huis moet goed verzekerd zijn want voor de meeste mensen is dit waarschijnlijk hun grootste bezit. Dat moet nu goed geregeld zijn maar ook over tien of twintig jaar. Daarom groeit de woonverzekering van HEMA mee met de waarde van jouw bezittingen, hierdoor ben je nooit onderverzekerd.

KPN

KPN

Zonder zorgen op reis in de EU of thuis op de bank internetten, bellen en sms‘en; dat kan bij KPN. Bij KPN kun je gemakkelijk een abonnement afsluiten met of zonder nieuwe telefoon. Met het abonnement van KPN kun je onbeperkt bellen en sms’en en je abonnement in heel de EU gebruiken. Heeft je huidige mobiel toch zijn beste tijd gehad? Dan is er bij KPN genoeg keuze uit de nieuwste smartphones.

Tele2

TELE2

Heb je al nagedacht over de aansluiting van internet en tv in jouw nieuwe huis? Bij Tele2 kun je gemakkelijk zelf jouw internet en tv-pakket samenstellen. Hierbij kun je kiezen uit een basis tv-pakket of een uitgebreid tv-pakket. Kijk je veel sport en series, neem dan een uitgebreid tv-pakket. De keuze is geheel aan jou.

Ziggo

ZIGGO

Ziggo Connect & Play is het ‘Alles-in-1-pakket’ met internet, tv en bellen van Ziggo. Verstuur je e-mails en gebruik je Facebook dan is het gebruik van alles in één startpakket voldoende. Ben je online zeer actief dan is het complete pakket geschikt voor jou. Ook bij het tv-pakket is er veel keuze. Bij het startpakket krijg je de standaard mediabox geleverd, terwijl je bij het complete pakket tv kunt opnemen, terugspelen en pauzeren. Stel snel het pakket naar jouw wens samen.

filed under: