Online Startersevent 24 mei 2017

LET OP. Dit artikel is ouder dan 1 jaar.

Doe mee met het KVK Online StartersEvent

Een eigen bedrijf, daar droom je van. Maar hoe begin je daar nu mee? Meld je aan voor het KVK Online StartersEvent en kom alles te weten. Belastingen, administratie en rechtsvormen saai? Welnee, zorg ervoor dat je de lol erin houdt.

Volg het online programma op 24 mei

Op het Online StartersEvent kun je het programma Start-up comedy volgen en het webinar Starten met een webshop. Daarnaast kun je van 10.00 tot 22.00 uur al je vragen over het starten van een bedrijf stellen aan deskundigen.

Start-up comedy met gastheer Jörgen Raymann

Tijdens het start-up comedy programma leidt Jörgen Raymann je langs alle onderwerpen waar je als startende ondernemer mee te maken krijgt en checkt hij welke vragen er binnenkomen van de kijkers. Daarnaast worden de belangrijkste onderwerpen besproken met een panel van deskundigen en wordt er een kijkje in de keuken genomen bij startende ondernemers.

Deze onderwerpen komen aan bod:

  • Ondernemerschap & ondernemersvaardigheden
  • Inschrijven KvK, rechtsvormen, handelsnaam & belastingen
  • Klanten vinden & social media

Het programma begint om 12.30 uur, 16.00 uur en 20.30 uur. Op 24 mei kun je zelf het tijdstip kiezen dat jou het beste uitkomt.

Meer weten of direct aanmelden?

Notarieel advies nodig?

Zorg ook dat je goed nadenkt over de juiste rechtsvorm. Naast de mogelijke beperking van de persoonlijke aansprakelijkheid spelen ook andere argumenten een rol bij de keuze voor een bepaalde rechtsvorm. Maak een afspraak voor een gedegen advies zodat je goed van start kunt gaan met jouw droombedrijf.