LET OP. Dit artikel is ouder dan 1 jaar.

Less is more!

Less is more is een Engelse uitdrukking die vrij vertaald betekent hoe simpeler, hoe beter; hoe minder overdaad, hoe beter het product; eenvoud is te prefereren boven overdaad. En daar staat Nationale Notaris voor.

Nationale Notaris is een landelijke keten van hooggekwalificeerde notariskantoren met meer dan 40 vestigingen in heel Nederland. Wij zijn een laagdrempelige organisatie die het verkrijgen van notariële producten en aanverwante diensten zo makkelijk mogelijk wil maken. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Alles onder één dak

Eind vorig jaar zijn we naast onze website gestart met onze ‘nieuwsblog’ om jullie op een laagdrempelige manier wekelijks op hoogte te houden van al het nieuws rondom Nationale Notaris en het notariaat in het algemeen. Na alle positieve reacties zijn beide websites nu samengevoegd tot één. Je kunt nu via www.nationalenotaris.nl heel makkelijk op de hoogte blijven van al het nieuws, maar ook eenvoudig een vestiging vinden in jouw buurt, de Nationale Notaris Samenlevings Scan doen of een offerte aanvragen. Handig toch?

En mocht je nog leuke suggesties hebben? Of andere zaken? Laat het ons weten! Wij zijn benieuwd naar jouw reactie.