LET OP. Dit artikel is ouder dan 1 jaar.

Klaar voor de start?

Starten met een bedrijf ziet er voor iedereen anders uit. Misschien heb je een baan en wil je langzaamaan een eigen bedrijf opstarten. Of je wilt een vliegende start maken met de overname van een bestaand bedrijf. Bedenk welke vorm het beste bij jou past.

Zeker weten dat je goed van start gaat?

Doe dan mee aan de Startersdag van de Kamer van Koophandel. Een gratis toegankelijke dag vol informatie en inspiratie om de start van jouw bedrijf tot een succes te maken. De Startersdag wordt georganiseerd in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Iedere locatie heeft een eigen programma. Op alle locaties worden presentaties gegeven over financiering, klanten vinden, ondernemingsplan, administratie, belastingen en kenmerken van een succesvolle ondernemer.

Wil je meer weten over deze dag of je direct aanmelden? Dat kan via deze link!

Notarieel advies op maat

Laat je ook goed adviseren over de juiste rechtsvorm. Naast de mogelijke beperking van de persoonlijke aansprakelijkheid spelen ook andere argumenten een rol bij de keuze voor een bepaalde rechtsvorm.

Een goede voorbereiding maakt de kans van slagen voor jouw (startende) bedrijf alleen maar groter. Of misschien wil je jouw bedrijf verkopen, wil je gaan samenwerken of vinden er wijzigingen plaats in jouw bedrijf? Maak een afspraak. Wij geven je graag advies op maat.