LET OP. Dit artikel is ouder dan 1 jaar.

Huis verkocht uit wraak op overspelige echtgenoot

Het zal je maar gebeuren. Je komt thuis en kunt niet meer naar binnen omdat de sloten zijn vervangen. En dan wordt de deur opengedaan door een totale vreemde. In Nederland is dit (wellicht voor sommigen gelukkig) niet mogelijk maar in Engeland is dit een waar gebeurd verhaal…

Een Engelsman die zijn vrouw bedroog, heeft de deksel lelijk op zijn neus gekregen. Craig was voor werk in het buitenland, toen zijn leven zonder dat hij het wist flink op zijn kop kwam te staan. Zijn vrouw kreeg zijn overspelige acties in de smiezen en schroomde niet om direct wraak te nemen. De 42-jarige Laura Arnolds besloot het rigoureus aan te pakken en hun gezamenlijke huis te verkopen.

Terwijl haar man Craig op zakenreis was in New York, liet ze de sloten veranderen en pakte ze haar spullen. Bij zijn thuiskomst kon de nietsvermoedende Craig zijn ogen amper geloven. Hij had geen toegang meer tot (voor zover hij wist) zijn eigen huis en zag nota bene een groepje van zes studenten vertoeven in zijn woonkamer.

Laura kwam achter het overspel van haar man, door een voicemail van een onbekende dame op een telefoon van haar man. De vreemde vrouw vertelde Craig dat hem een pikante verrassing te wachten stond bij terugkomst in Engeland. Laura wist genoeg en besloot snel te schakelen, ze had immers maar twee weken de tijd om de transactie rond te maken.

Snelle verkoop

Het lukte Laura om binnen twee weken hun huis in Nuneaton te verkopen. “Ik kon het huis zo snel verkopen omdat de hypotheek nog op naam van mijn ouders stond,” vertelt de brunette aan Birmingham Mail.

Craig is intussen naar Londen verhuisd. Met verbijstering denkt hij terug aan het moment van zijn ’thuiskomst’. “Het was elf uur ’s avonds toen ik thuiskwam, een tijdstip waarop Laura normaal al in bed ligt. Alle lichten brandden echter en de tv stond nog aan. Ik had geen flauw benul wat me te wachten stond. Ik begon als een gek op de deur te kloppen en Laura’s naam te roepen. Maar Laura deed niet open. In plaats daarvan verscheen er een onbekende 21-jarige jongeman in de deuropening.”

Lees verder…

Bron: www.ad.nl