LET OP. Dit artikel is ouder dan 1 jaar.

Doe jij ook mee aan de Open Huizen Dag?

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe woning en ben je je nog aan het oriënteren? Dan kun je vast de aankomende NVM Open Huizen Dag in jouw agenda zetten. Op 28 maart 2015 kun je tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Dit is een perfecte kans om je breed te oriënteren. De NVM Open Huizen Dag biedt de gelegenheid om veel woningen op een dag te bekijken. Als je nog niet goed weet wat je zoekt, of als je verhuist naar een andere gemeente kan dit je goed verder helpen. Bovendien is het vaak fijn om door de eigenaar zelf rondgeleid te worden omdat zij het huis als geen ander kennen. Ook de relaxte sfeer wordt door veel kijkers op prijs gesteld. De eigenaar van de woning neemt de tijd en je krijgt vaak een kopje koffie om de sfeer te proeven.

In de praktijk merken wij als notaris ook dat de woningmarkt aantrekt. Woningen worden sneller verkocht en er zijn meer bezichtigingen. Dus heb je een oogje op jouw droomhuis? Wacht dan niet langer, het is tijd om jouw slag te slaan! Daarna helpen wij je graag verder om alle notariële zaken te regelen.

Bezoeken van Open Huis?

Kijk op Funda welke huizen meedoen met de NVM Open Huizen Dag en stippel jouw route uit. Je bezoekt een Open Huis gratis en vrijblijvend. Download de Open Huizen Dag checklist om de details van de bekeken woningen te onthouden. Bekijk ook de tips voor tijdens de NVM Open Huizen Dag.

https://www.youtube.com/watch?v=MrStMhY3kd8