Vacature

LET OP. Dit artikel is ouder dan 1 jaar.

GEZOCHT: MEDEWERKER DEBITEURENADMINISTRATIE m/v (Fulltime en Parttime)

Nationale Notaris is met meer dan 50 aangesloten notariskantoren de grootste onafhankelijke keten van Nederland. Bij Nationale Notaris werken wij samen met grote landelijke en regionale partijen.

Medewerker Debiteurenadministratie voor minimaal 32 uur per week

Ben jij een enthousiaste, zelfstandige werker met een passie voor cijfers?

Functieprofiel

In deze functie houd je je bezig met het aanmaken van debiteuren in onze administratie, het aanmanen van debiteuren en het maken van declaraties. Je bent in staat om op detailniveau te kunnen werken en tevens het gehele (geautomatiseerde) proces te overzien, zodat je een bijdrage kunt leveren aan verdere professionalisering van de afdeling.

Jouw profiel

Om in aanmerking te komen voor deze veelzijdige baan dien je te beschikken over een MBO+ werk- en denkniveau en een afgeronde administratieve opleiding. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en goede kennis van Microsoft Office programma’s (vooral Excel en Word) zijn tevens vereisten.
Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen:
• Je bent enthousiast en stressbestendig;
• Je werkt nauwkeurig en bent goed in het stellen van prioriteiten;
• Je bent communicatief vaardig en hebt overtuigingskracht;
• Je hebt daadkracht en bent standvastig. De werkzaamheden worden uitgevoerd op onze vestigingen in Utrecht, Rotterdam of Emmen, vanwaar je een belangrijke spil wordt in een gedreven en ambitieuze organisatie.

Reageren: Stuur je motivatie met cv naar Erasmo Signore, Directeur: e.signore@nationalenotaris.nl