Wil je gebruik maken van de diensten van Nationale Notaris? Voor leden van CNV gelden speciale scherpe tarieven.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met jou op.

Levenstestament

Volgens recent onderzoek neemt het aantal gevallen van Dementie, Alzheimer en andere psychische aandoeningen toe. Als je niets geregeld hebt kan dit vergaande consequenties hebben, wanneer je of je partner handelingsonbekwaam wordt. In dat geval moet je toestemming vragen aan de rechter om bijvoorbeeld namens je partner bepaalde handelingen te mogen verrichten. Je kunt dit eenvoudig voorkomen door tijdig een levenstestament op te laten maken, waarin je partner en/of kinderen gemachtigd worden jouw zaken te regelen.


Je kunt eenvoudig online een basis levenstestament afsluiten. Je hoeft dan alleen nog langs de notaris om de akten te laten passeren. Leden van CNV krijgen bij Nationale Notaris een korting vanaf € 35 inclusief BTW op een af te sluiten levenstestament. Wil je meer dan een basis levenstestament, dan gelden via Nationale Notaris concurrerende tarieven. De medewerkers van Nationale Notaris helpen je graag verder.


Testament en overige diensten

Je kunt als lid van CNV ook voor alle andere notarisdiensten terecht bij Nationale Notaris. Bijvoorbeeld voor een testament, schenkingsakte, voogdijakte, samenlevingsovereenkomst, huwelijkse voorwaarden, akte van verdeling (scheiding). Daarnaast natuurlijk ook voor de leveringsakte en/of hypotheekakte van je woning. Op de online tarieven voor een testament of samenlevingsovereenkomst krijg je een ledenkorting vanaf € 30 inclusief BTW. Op een combinatie van een leveringsakte en hypotheekakte ontvang je als lid van CNV een extra korting van € 120 inclusief BTW.

Geslacht*
Voorletters*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Adres + Huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
Emailadres*
Geboortedatum*
Burgerlijke staat*
Opmerkingen
HEB JE INTERESSE IN LEVENSTESTAMENTEN EN/OF TESTAMENTEN EN/OF SCHENKING*
HEB JE INTERESSE IN OVERIGE OPDRACHTEN
Berekening
Totale kosten
€ 0,00
Korting
€ 0,00
Totale kosten met korting
€ 0,00
Heb je een financieel adviseur? (invullen indien van toepassing)
Bedrijfsnaam*
Vestigingsplaats*
De koop, levering of hypotheek opdracht heeft betrekking op het volgende adres
Adres+Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Voorwaarden*
Opdracht aan Nationale Notaris
Gewenste passeerdatum
Notariskantoren
Voer a.u.b. de veiligheidscode in*