Wie van de drie…

1844

Het is een onderwerp waar je wellicht niet altijd bij stilstaat, maar wie behartigt jouw belangen als je dat zelf niet meer kunt? Stel je moet voor enige tijd naar het ziekenhuis en je weet niet hoe je er na de operatie aan toe bent. Of je verblijft voor langere tijd in het buitenland. Het kan ook zijn dat je een dagje ouder wordt. Dan neemt de kans toe dat je afhankelijk wordt van anderen voor huishoudelijk werk, verzorging of financiële zaken.

Om je bewuster te maken van het belang van een levenstestament is de website ‘Wie van de drie’ ontwikkeld. Eén van de eerste stappen is namelijk dat je nadenkt over wat je wilt vastleggen, wie je hiervoor in vertrouwen neemt en wat diegene allemaal mag doen namens jou. Op de website kun je meer lezen over ervaringen van anderen, filmpjes met voorbeelden bekijken en je kunt een vragenlijst invullen, waarmee je je goed kunt voorbereiden op jouw gesprek met ons.

Nieuwsgierig geworden?

Neem een kijkje op www.wievandedrie.nl

Meer informatie?

Wil je hierover meer weten? Neem contact met ons op en wij geven je graag onafhankelijk advies en vertellen je over de verschillende mogelijkheden afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.