Nationale Notaris Zwijndrecht

Julie Bierenga is onze Nationale Notaris in Zwijndrecht

Jouw verhaal staat centraal

Het kantoor van Nationale Notaris in Zwijndrecht wordt geleid door mr. Julie Bierenga, notaris in de gemeente Zwijndrecht. Bij haar op kantoor zijn verder zes medewerkers actief, verspreid over de verschillende rechtsgebieden. Zowel voor de particulier als voor de ondernemer bieden Julie en haar team een breed scala aan notariële diensten.

Of het nu gaat om de aankoop van je huis, je gaat samenwonen of je gaat trouwen. Of het nu gaat om het oprichten van een vennootschap of het maken van een testament. Jij staat centraal. Bij Julie krijgt jouw persoonlijke verhaal aandacht en ze zorgt er altijd voor dat er aan alles wordt gedacht.

Dus als je komt voor de aankoop van een huis checken we voor de zekerheid ook nog even of je misschien een testament zou moeten opstellen of aanpassen. En kom je voor de oprichting van een BV zorgen we eventueel voor aangepaste huwelijkse voorwaarden.

Julie vindt het belangrijk dat iedereen met vragen en wensen langskomt. Zij kan er voor zorgen dat ook onderwerpen ter sprake komen waar je zelf niet aan denkt.

Heb je een vraag? Bel ons gerust of kom eens langs bij ons op kantoor!

Terug naar vestigingen

Nationale Notaris Zwijndrecht

Bezoek en contact

Burgemeester de Bruinelaan 134
3331 AJ  Zwijndrecht

T. 030 – 242 56 72
F. 030 – 241 16 49
E. info@nationalenotaris.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten